BADKAMERRENOVATIE EN AANPASSING VAN BADKAMERS VOOR INVALIDEN IN OOST-VLAANDEREN, KNOKKE EN OOSTENDE

EEN DEGELIJKE LOODGIETER NODIG? NEEM DAN METEEN CONTACT OP MET MAARTEN TECHNICS!

Verbouwing van uw sanitair van groot-Gent tot regio Brugge-Oostende

Wanneer mensen een huis kopen en willen renoveren is de badkamer vaak één van de eerste ruimtes die aangepakt wordt. Verkiest u een inloopdouche boven een bad, wilt u meer ruimte creëren in de badkamer, dan bent u bij gediplomeerd loodgieter en sanitair installateur Maarten Technics aan het juiste adres. Ons aannemersbedrijf heeft een grote expertise in badkamerrenovatie. En dan hebben we het over alle aspecten van uw project.

Wij plaatsen moderne en energiebesparende sanitaire installaties, maar ook nieuw badkamermeubilair. Bovendien werken wij voor de betegeling van de vloeren en de muren samen met Tegelwerken Stevens uit Eeklo. Daarnaast kunt u op ons rekenen voor een vlotte en vakkundige depannage in het geval van een lekkende kraan, een toilet dat blijft doorlopen of een verstopte afvoer.

badkamerrenovatie Maarten Technics
Maarten Technics
logo Alsan

Badkamerrenovatie voor senioren en mindervaliden

Bij Maarten Technics zijn wij ook gespecialiseerd in de aanpassing van badkamers voor senioren en personen met een beperking. Wij beschikken over de nodige kennis en ervaring om de bestaande badkamerruimte en het sanitair om te bouwen in functie van uw specifieke noden. Het spreekt voor zich dat wij graag bij u langskomen om goed te begrijpen welke aanpassingen u verlangt en uw project grondig te bespreken. Want uw comfort staat voorop.

 

Wij bieden onze diensten aan in de regio Gent tot in de kuststreek tussen Brugge en Oostende. Bel ons gerust voor meer info of een afspraak!

HEBT U EEN PROBLEEM MET HET SANITAIR? IS HET TIJD VOOR EEN HEDENDAAGSE BADKAMER? NEEM DAN METEEN CONTACT OP MET MAARTEN TECHNICS VOOR EEN OPLOSSING OP MAAT!