top of page
Maarten Technics

BADKAMERRENOVATIE IN OOST-VLAANDEREN, KNOKKE EN OOSTENDE

EEN DEGELIJKE LOODGIETER NODIG? NEEM DAN METEEN CONTACT OP MET MAARTEN TECHNICS!

Verbouwing van uw sanitair in Oost- en West-Vlaandere

Wanneer mensen een huis kopen en willen renoveren is de badkamer vaak één van de eerste ruimtes die aangepakt wordt. Verkiest u een inloopdouche boven een bad, wilt u meer ruimte creëren in de badkamer, dan bent u bij gediplomeerd loodgieter en sanitair installateur Maarten Technics aan het juiste adres. Ons aannemersbedrijf heeft een grote expertise in badkamerrenovatie. En dan hebben we het over alle aspecten van uw project.

badkamerrenovatie Maarten Technics

Badkamerrenovatie van a tot z

Denkt u aan een volledige badkamerrenovatie? Wij nemen u graag al het werk uit handen en zorgen voor alles, van het realiseren van moderne en energiebesparende sanitaire installaties tot het plaatsen van nieuw badkamermeubilair. Door geavanceerde technologie te combineren met hoogwaardige materialen, transformeren we uw verouderde badkamer tot een ruimte die niet alleen mooi, maar ook energiezuinig is.

badkamerrenovatie Maarten Technics
badkamerrenovatie Maarten Technics

Vlotte en vakkundige loodgieterswerken

Naast badkamerrenovaties kunt u ook steeds op ons rekenen voor een vlotte en vakkundige depannage in het geval van een lekkende kraan, een toilet dat blijft doorlopen of een verstopte afvoer. Wij staan paraat voor sanitaire projecten, opdrachten en depannages bij klanten in Oost- en West-Vlaanderen. U kunt ons altijd bellen!

HEBT U EEN PROBLEEM MET HET SANITAIR? IS HET TIJD VOOR EEN HEDENDAAGSE BADKAMER? NEEM DAN METEEN CONTACT OP MET MAARTEN TECHNICS VOOR EEN OPLOSSING OP MAAT!

bottom of page